Najsvježija i iznimno važna vijest razveselila je naš klub, a ponajviše našeg mladog veslača Tina Jarnjevića koji je dobio poziv izbornika Hrvatske izborne vrste, gospodina Darka Mikšića, da zajedno s drugim veslačima na koje se u budućnosti računa za ulazak u reprezentaciju, odradi jednotjedne pripreme u Skradinu, Zatonu kraj Šibenika i Vodicama. Tin odlazi na pripreme u kategoriji juniora B temeljem rezultata testa na ergometru te rezultata na veslačkim regatama u 2022. godini. Ovo je iznimna čast i prilika, sigurni smo da će Tin dati sve od sebe i opravdati svoj rad, ali i rad našeg kluba. Tinu želimo puno izveslanih kilometara i što manje žuljeva te što više druženja s najboljim veslačima u Hrvatskoj i kandidatima za buduća europska i svjetska natjecanja! San je svakog veslača koji se ozbiljno bavi tim sportom da uđe u hrvatsku “repku”, a ovo je svakako prvi korak za to!

Zahvaljujemo cijenjenom treneru Davoru Radoviću zvanom Rošo iz Rijeke koji je brinuo o našem veslaču na jednotjednim pripremama u Zatonu i Skradinu! Rošo je svojim vječitim optimizmom i poznatim smislom za humor uveseljavao ekipu i olakšao im zahtjevne treninge.
Opako je, ali iskustvo zlata vrijedno! – kaže naš mladi veslač Tin Jarnjević zadovoljno.
Hvala Nives Crnogaća na odličnim fotkama🥰

Na slici s lijeva na desno:
Sven Banovic, Ivan Talaja, Nikola Kontrec, trener Toni Urlić i naš Tin Jarnjević

 

trener Davor Radović Rošo,  Franko Dobra iz VK Krka Šibenik, Tin Jarnjević,  Jerko Petković iz VK Istra Pula i Marko Martinović iz VK Krka Šibenik.

 

TIN JARNJEVIĆ NA PRIPREMAMA HRVATSKE IZBORNE VRSTE U SKRADINU!