Pred nekoliko dana bili smo slobodni  zamoliti svakoga dobre volje i s kojom kunom viška da nam pomogne u kupnji opreme. Za naše najmlađe veslače klub je trebao kupiti 2 para macon vesala. Opis i svojstva potrebnih vesala bila su vidljiva na facebooku, na linku u objavi. Kako je naša veslačka oprema izuzetno skupa, trebala nam je  pomoć za naše najmlađe članove kojih ima više nego što smo očekivali.  Jedan par novih vesala vrijedi 4 tisuće kuna, a nama je za 2 para trebalo 8 tisuća kuna.

Ovo je bila naša želja i potreba.

https://rowing-shop.hr/trgovina/oprema-i-uredaji/braca-sport/veslanje-bs/braca-sport-vesla-skul-recreational-macon-s-prilagodljivom-drskom-par/

Još uvijek ne znamo što reći i kako zahvaliti, ali u 2 dana ste nam pomogli da kupimo 2 para macon vesala. Zahvalni smo vam do neba, bez vaše podrške i pomoći bilo bi nam puno teže i sporije. Pomogli ste da naši klinci idu na sljedeću regatu, koja će biti uskoro, s ponosom i samouvjerenošću. Jučer  je naš dopredsjednik Dario Cvitešić “pokupio” vesla u Zagrebu i ona su već u našim rukama. Neki od donatora svojim donacijama pokazali su da su uz nas svim srcem, ali su neki ipak zamolili da ostanu anonimni. Mi se osjećamo slobodni da neke od donatora ipak spomenemo imenom i prezimenom, pa ovim putem velika hvala sljedećima:
Luka Mesarić
Miroslav Katić
Dario Cvitešić
Dražen Rakocija
Marina Jarnjević
Tihomir Jarnjević
Magdalena Bačić
Anonimno
Anonimno
Mario Hajdinić
Filip Kelava
Anonimno
Anonimno
Ordinacija Petričić
Anonimno
HVALA ŠTO VJERUJETE U NAS!
KUPILI SMO NOVA VESLA UZ VAŠU POMOĆ!