Subotnje poslijepodne čitamo malo redaka o našem članu Upravnog odbora i likvidatoru. On se zove Marko Jerinić. Marko je  klupski projektant, klasa optimist i ozbiljni  veseljak.  Kad ponekad atmosfera padne, Marko je tu da svojom vedrinom motivira ostatak ekipe. Naravno, uz dozu jela i pića, jer život je prekrasan. On je svakako naš “dobri duh”, stalno u letu i suvereno nastavlja obiteljsku tradiciju iza svog djeda-biti jedan od utemeljitelja veslanja u Karlovcu.

1.Reci nam par rečenica o sebi poslovno.
Projektant prometne infrastrukture sa dvadesetjednogodišnjim iskustvom u projektiranju novih i rekonstrukciji postojećih prometnica. Vlasnik i direktor u Projektnom birou MAVIA d.o.o. u Karlovcu.
2. Tko si  privatno?
Otac kćerke Matije, suprug i ljubitelj putovanja.
3. Zašto baš veslanje i zašto si baš ti jedan od utemeljitelja novog kluba? 
Cijelu mladost proveo sam na karlovačkim rijekama, a dio na Kupi u Veslačkom klubu Korana.Veslanje me uz tenis i karate izgradilo u fizičkom i mentalnom pogledu te mi uljepšalo mladost.Veslanje je i obiteljska tradicija budući da me djed koji je bio jedan od osnivača Veslačkog kluba Korana, 1935. godine, poticao da nastavim njegovu ljubav prema veslanju.Zašto ja među osnivačima Veslačkog kluba Karlovac, baš zbog toga što se samo zdravom konkurencijom postižu bolji rezultati. Naravno i zbog nastavka obiteljske tradicije te pružanja novim generacijama boljih uvjeta za bavljenje ovim zahtjevnim sportom.
4. Par crtica o tvojoj veslačkoj karijeri.
U drugoj polovici osamdesetih trenirao sam u Veslačkom klubu Korana, zaključno sa krajem 1989. Nikad nisam postao regatni veslač, više bi se svrstao u rekreativce.
5. Koja je tvoja uloga u novom klubu?
Utemeljitelj, član uprave kluba i likvidator.
6. Koja očekivanja imaš u budućnosti od veslanja?
Stvaranje zdrave osnove za bavljenje sportom za naše mlade karlovčanke i karlovčane. Za nas ostale stvaranje mjesta okupljanja, druženja i mogućnosti rekreacije na karlovačkim rijekama.
7. Što tvoja obitelj misli o tvom veslačkom angažmanu?
Podržava moj angažman, a nadam se u budućnosti i aktivno se uključuje u veslanje, barem kći.
8. Gdje dobivaš energiju za rješavanje novih izazova?
U društvu obitelji i prijatelja.
9. Što svojim angažmanom želiš promijeniti u karlovačkom veslanju?
Proširiti vidike, način i pristup mladima koji su izabrali veslanje kao sport.
10. Poruka za neke nove klince koji tek dolaze
Uživajte u mladosti, školovanju i bavljenju sportom.
PAR CRTICA O UTEMELJITELJIMA I UPRAVNOM ODBORU VESLAČKOG KLUBA KARLOVAC-part IV
Tagged on: