Uspješno su završile naše prve klupske pripreme u Skradinu na kojima su sudjelovali Nika Cvitešić, Zara Cvitešić, Roman Romčević i Tin Jarnjević pod budnim nadzorom Tihomira Jarnjevića i Daria Cvitešića. Bez obzira na upitnu vremensku prognozu, hrabro smo se uputili u smjeru Skradina na puna 6 dana. Vrijeme nas je na kraju poslužilo vrhunski. Čak smo jučer zbog najavljene kiše planirali odraditi trening u zatvorenom, da bi na kraju ispali odlični uvjeti za veslati na vodi.
Ukupno smo u 6 dana napravili 11 ozbiljnih treninga i sveukupno preveslali 200 kilometara. Dionice koje se višestruko veslaju su od Skradina po Prokljanskom jezeru do Bilica i nazad u Skradin u dnevnom prosjeku od 18 do 24 kilometra po treningu.
Izuzetno smo ponosni na naše mlade veslačice i veslače koji su ovom prilikom još jednom dokazali da ozbiljno žele veslati i baviti se tim zahtjevnim, ali predivnim sportom. U isto vrijeme s nama su bili i  veslači iz Slovenije iz Vk Ljubljanica, Vk Bled, Vk Izola, ali i veslači iz Mađarske i Litve, a posjetili smo i VK Krka u Šibeniku.
Sklopila su se neka nova veslačka prijateljstva, a stara su se učvrstila! Idemo dalje!
ZAVRŠENE PRVE KLUPSKE PRIPREME U SKRADINU OD 05. -11.03.2023.