TIN JARNJEVIĆ VRLO DOBAR ČETVRTI U SKIFU, MAJA PLAVETIĆ I VITA ŽIVČIĆ U DVOJCU NA PARIĆE OSME, JAKOV DAVID VUKOVIĆ U SKIFU DEVETI
Nakon uzbudljivih 3 dana, na zagrebačkom Jarunu završilo je Hrvatsko veslačko prvenstvo za juniore i kadete. Od početno prijavljenih 7 posada iz VK Karlovac nastupilo ih je 6.
Boje VK Karlovca branili su Tin Jarnjević, Maja Plavetić, Vita Živčić, Jakov David Vuković, Roman Romčević, Nika Cvitešić, Zara Cvitešić te Ema Tuškan.
Očekivano i potpuno zasluženo, najbolji klupski veslač Tin Jarnjević sudjelovao je u najbrojnijoj skupini skifova juniora B. U subotnjim eliminacijama bile su 4 različite grupe te su u A finale u borbu za medalju skifisti ulazili isključivo po izveslanom vremenu. U svojoj grupi Tin je bio drugi, a ukupno u eliminacijama četvrti od ukupno 22 skifista. U nedjeljnom A finalu je za 4 sekunde izgubio brončanu medalju, no potvrdio je dosadašnju odličnu sezonu i formu i svrstava se svojim rezultatom među najbolje hrvatske skifiste svoje dobi.
U istoj skupini skifista juniora B, ali u drugoj grupi sudjelovao je i klupski veslač Roman Romčević, no njegov rezultat nije bio dovoljan za plasiranje u B finale, pa je odveslao samo jednu utrku.
Vrlo dobar rezultat ostvarile su kadetkinje Maja Plavetić i Vita Živčić u dvojcu na pariće koje su u eliminacijama osvojile četvrto mjesto, što ih je odvelo u B finale. U nedjeljnoj utrci su u B finalu završile na drugom mjestu, Na razini države to je ukupno solidno osmo mjesto.
Mladi kadet Jakov David Vuković morao se dobro namučiti da dodje do B finala. U nedjeljnoj utrci vodila se opaka borba pred ciljem te je mladi Vuković završio treći u B finalu, ukupno deveti na nivou Hrvatske.
Dvojac na pariće u kojem su veslale juniorke B Zara Cvitešič i Nika Cvitešić nije u vremenskoj utrci polučio rezultat koji bi ih odveo u neko od finala te su odveslale samo jednu utrku.

Najmlađa natjecateljica Ema Tuškan u A finalu nije uspjela do kraja završiti utrku zbog nezgode koja joj se dogodila, ali od Eme se svakako u budućnosti, ukoliko ustraje, puno očekuje, obzirom da je riječ o djevojčici koja je u svojoj kategoriji bila druga na razini države na ergometru.

VESLAČKI KLUB KARLOVAC NA HRVATSKOM VESLAČKOM PRVENSTVU ZA JUNIORE I KADETE 2023. U DVA A FINALA I 2 B FINALA