31. INTERCITY REGATA I 3. REGATA KUPA MILJENKO FINDERLE NA ZAGREBAČKOM JARUNU
Prvog dana nastupili smo s 3 posade u 3 utrke i polučili odličan rezultat. Dva zlata su naša, a osigurali su ih u utrci skifova Tin Jarnjević za juniore B te gig četverac kadeta u sastavu Vita Živčić, Ema Tuškan, Tania Cindrić i Loriana Završki, a kormilar je bio Niko Kolar. U utrci skifova nastupio je i Roman Romčević. Ali idemo redom. Oko subotnjeg podneva su se održale 2 utrke eliminacija skifova juniora B. U istoj grupi nastupili su naša 2 veslača Tin Jarnjević i Roman Romčević. Tin Jarnjević je osvojenim prvim mjestom u eliminacijama osigurao siguran nastup u A finalu u koje je išlo prvih 3 natjecatelja. Roman Romčević je eliminacije završio na 4. mjestu što ga je odvelo u B finale u koje su išli svi koji su u eliminacijama osvojili od 4. do 6. mjesta. Oko 14 sati održana su prvo B, pa potom A finale. Roman Romčević je nastupom u B finalu osvojio 4. mjesto. Tin Jarnjević je u utrci nakon te do cilja stigao prvi te osvojio zlatnu medalju, u ukupnoj konkurenciji od 13 skifista. Ovime ponovno potvrđuje vrlo dobar niz nastupa prethodnih mjeseci i odličnu formu u ovoj veslačkoj sezoni.
A kao šećer na kraju subote, gig četverac u kojem su veslali Vita Živčić, Ema Tuškan, Tania Cindrić i Loriana Završki, a kormilar je bio Niko Kolar, u konkurenciji od 4 giga Kmix A / B osvojio je zlatnu medalju u finalu.
Drugi dan regate obilježio je jako loše i kišno vrijeme.U nedjelju smo nastupili  s 2 posade u 2 utrke, dok je 3. bila kombinacija u kojoj je sudjelovala Lucija Škrtić zajedno s veslačima Trešnjevke i Argo Izola u disciplini osmerac te smo polučili sljedeći rezultat: u prvoj utrci za veterane nastupila je Lucija Škrtić u skifu zajedno s dvojcima bez kormilara i u toj utrci dobila je zlatnu medalju. Kadetkinje Loriana Završki i Ema Tuškan su u konkurenciji od dva dvojca na pariće u cilj ušle druge sa 7 sekundi iza prvoplasiranih i osvojile srebro. Osmerac u kojem je sudjelovala Lucija Škrtić završio je drugi u konkurenciji od 2 posade te osvojio srebrnu medalju. Drago nam je uz naše mlade vidjeti i našu veteranku koja uporno i predano sudjeluje u natjecanjima, uživa u veslanju i brani boje kluba. Bravo svima na zanimljivom vikendu!
TRI ZLATA I DVA SREBRA NA 31. INTERCITY REGATI I 3. REGATi KUPA MILJENKO FINDERLE NA ZAGREBAČKOM JARUNU