Danas je održan sastanak na Veslačkom klubu Karlovac kojemu su nazočili državni tajnik Ministarstva turizma i sporta Tomislav Družak  te predsjednik Karlovačke športske zajednice Željko Šančić zajedno s tajnicom Karlovačke športske zajednice Marijetom Čelić.
U ime našeg kluba sastanku su prisustvovali Tihomir Jarnjević, Dario Cvitešić i Marina Jarnjević. Uvažene goste upoznali smo s aktivnostima koje smo poduzeli u protekla četiri mjeseca u smjeru osposobljavanja kluba za sve ono što nas čeka u budućnosti. Naši gosti bili su ugodno iznenađeni angažmanom i činjenicom da se u ovom trenutku klub „diže“ isključivo privatnim donacijama članova i prijatelja kluba koji podržavaju naš rad te spremno ulažu u razvitak karlovačkog veslanja općenito.
Na današnjem sastanku dogovoreni su daljnji koraci u smjeru osiguranja što kvalitetnijih uvjeta treniranja na rijeci Korani koji su ključni za budućnost kluba kao i za organizaciju veslačkih natjecanja te nam je pružena velika podrška.
Naša je želja podići veslanje u gradu Karlovcu na višu razinu, iskoristiti potencijal svih članova koji podržavaju naš klub i veslanje, raditi na odgoju novih naraštaja i biti važan kotačić u stvaranju uvjeta za razvoj sporta u našem gradu Karlovcu.
Ovim putem još jednom se zahvaljujemo svima onima koji svakodnevno, na volonterskoj bazi, rade za dobrobit kluba te svojim privatnim sredstvima pomažu da klub stane na noge.
Sastanak klupskog vodstva s državnim tajnikom Tomislavom Družakom te predstavnicima KŠZ-a Željkom Šančićem i Marijetom Čelić