U Karlovcu, 29. prosinca 2022. godine, u prostorijama Društva arhitekata, građevinara i geodeta, Veslački klub Karlovac održao je redovnu godišnju skupštinu. Većina od polovice članova s plaćenom članarinom odazvala se skupštini te su jednoglasno prihvaćena sva izvješća za 2022. godinu, izvješće predsjednika o radu kluba, usvojen je plan rada i financijski plan za 2023. godinu, prijedlog usklađivanja Statuta sa Zakonom o sportu te prijedlog usklađenja cjenika i pravilnika o članarinama s novim cijenama izraženim u eurima.

Kako je izjavio predsjednik kluba Tihomir Jarnjević, regatni veslači i veslačice su u 2022. godini nastupili na ukupno 9 regata, od kojih je osam održano u Hrvatskoj, a jedna u Sloveniji. Mladi veslači nastupili su tijekom godine na natjecanjima u 32 veslačke posade, a ukupno su osvojili 13 medalja.

Član uprave Marko Jerinić je prisutnima iznio financijski dio koji je uključivao i prihode i rashode. U 2022. godini je znatno premašen plan koji je klub imao početkom godine te članovi nisu krili oduševljenje prikazanim financijskim podacima. Potpredsjednik Dario Cvitešić prisutnima je iznio promjene koje se tiču članarina, a vezane su uz novu valutu euro, dok je Igor Vukičević na skupštini predstavljao Nadzorni odbor.

Klub je iznimno ponosan na svoje članove koji se nesebično daju za rad i razvoj kluba i veslanja u Karlovcu. U 2023.godini se očekuje još veći zamah u radu kluba, još više djece koja će se baviti veslanjem te niz natjecanja na koja se planira ići. Nakon kupnje većeg broja čamaca i prateće veslačke opreme u tekućoj godini, dogovorena je još jedna veća investicija. Da bi mladi veslači mogli ići na natjecanja, klub se odlučio na kupnju rabljenog kombija te će sva financijska sredstva u sljedećih nekoliko mjeseci biti usmjeravana na realizaciju kupnje kombija.

Održana Redovna skupština Veslačkog kluba Karlovac