Predsjednik Tihomir Jarnjević, potpredsjednik Dario Cvitešić i član Veslačkog kluba Karlovac Bane Romčević susreli su se s Bobanom Rankovićem, uglednim trenerom veslanja koji zadnjih 20 godina živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama.
Inače, Boban u veslačkom svijetu slovi kao vrhunski čovjek i veslač te je vrlo cijenjen od strane kolega i struke, što potvrđuje i njegov angažman u ulozi trenera na poznatim sveučilištima u Americi; Barry University, Miami University na Floridi te Dowling College u New Yorku.
Dugogodišnje prijateljstvo Tihomira i Bobana, koje se njeguje sve ove godine, započelo je još davne 1995. godine na Svjetskom veslačkom prvenstvu u poljskom Poznanu. Od tada pa sve do danas susretali su se na gotovo svim velikim natjecanjima od kojih treba istaknuti svjetska prvenstva 1996. godine u Glasgowu, Škotska, zatim 1998. godine u Ioannini, Grčka te na Olimpijskim igrama 2000. godine u Sydneyu. Od 2000. do 2004. godine zajedno su trenirali i nastupali u sveučilišnom osmercu u New Yorku gdje su ujedno i studirali.
Boban nam je ovom prilikom izrazio ogromnu potporu u radu našeg kluba, kako osobnu, tako i profesionalnu te nam je pomogao osigurati 2 nova čamca (samac i dvojac na pariće).
Iza svih ovakvih aktivnosti stoji ogroman trud i angažman naših članova čime se postavljaju odlični temelji kluba i osiguravaju sve bolji uvjeti treniranja.
Još jednom veliko hvala Bobanu na pomoći i pruženoj podršci!

 

 

Nabavka dva nova čamca