Odličan nastup Veslačkog kluba Karlovac na 33. Intercity regati i 3. regati Veslačkog kupa Miljenka Finderlea
13 posada, 5 zlata, 2 srebra i 1 bronca
Iza nas je uzbudljiv vikend. Zlatnim medaljama u subotu okitili su se najmlađi kadetski gig četverac u sastavu Niko Kolar, Šimun Ivan Hajsan, Matej Mikašinović i Jakov Jarnjević te kormilarka Maja Plavetić uvjerljivo pobijedivši konkurenciju. Sljedeće zlatne medalje osvojili su u nedjelju kadeti B Šimun Ivan Hajsan i Matej Mokašinović u dvojcu na pariće, zatim kadet B Niko Kolar u skifu, potom kadetkinja B Loriana Završki u skifu. Svi su oni nastupili direktno u A finalu. Zadnje zlato osvojile su u nedjelju Zara Cvitešić i Vita Žvčić u kombiniranom četvercu s veslačicama iz Havk Mladost. (Dita Mijat i Kala Lončarić).
U subotu je junior A Tin Jarnjević u eliminacijama skifiova gdje je osvojio prvo mjesto ušao u A finale u kojoj je za 47 stotinki izgubio prvo mjesto te se okitio srebrnom medaljon. Drugo srebro za klub osvojio je mladi kadet B Jakov Jarnjević u nedjelju, iza svog klupskog kolege Nike Kolara.
Brončanu medalju u subotu su osvojile juniorke B Vita Živčić i Zara Cvitešić koje nastavljaju dobar niz nastupa u ovoj godini. Kadet A Jakov David Vuković je u A finalu završio na 4.mjestu, a dvojac na pariće u sastavu Maja Plavetić i Tania Cindrić u A finalu na 6. mjestu.
Za klub su nastupili još i kadetski A gig četverac u sastavu Vid Miletić, Borna Mauser, Patrik Mali i Damjan Mavrović s kormilarom Nikom Kolarom koji su završili na 4. mjestu. Nastupili su i Roman Romčević koji je u kvalifikacijama završio nastup na petom mjestu te Dina Kolar je u finalu A u skifu na cilj stigla sedma.

Intercity regata i 3. regata Kupa Miljenka Finderlea