U iznimno teškoj konkurenciji od 30 prijavljenih  skifista iz cijele Hrvatske mladi veslač Veslačkog kluba Karlovac Tin Jarnjević osvojio 1. mjesto!!!
U svom debitantskom nastupu za juniore A Tin Jarnjević je danas odlično odveslao svoju daljinsku utrku između 30 skifista. Naime, u ovogodišnjoj sezoni Tin je imao zaista sjajnih nastupa u kategoriji juniora B, a kruna je bila nastup u Muenchenu i Bukureštu. Ovaj današnji rezultat tim je značajniji jer je na današnjoj Daljinskoj regati Tin nastupio prvi puta u starijoj jakosnoj kategoriji juniora A gdje je odmjerio snage s mladićima 2006. i 2007. godište. Ovo je iznimno bitno natjecanje, jer su svi reprezentativni kandidati imali obvezu nastupiti na današnjoj utrci, koja im je i kriterijska za izbornikov poziv na pripreme, čemu se jako veselimo ukoliko će nas poslužiti vremenski uvjeti.
Evo što nam je Tin rekao nakon svog odličnog nastupa:
-Uh, bilo je zahtjevno! Ovo mi je prva prava daljinska utrka na 8 km u konkurenciji juniora A i mogu reći da sam zadovoljan odveslanim, ali sigurno sad nakon što sam utrku završio, vidim da imam još mjesta za napredak. Vjetar se mijenjao i uvjeti nisu bili baš idealni, ali rekao sam sam sebi da moram dobro veslati po svim uvjetima, da mi se ne ponovi peh radi neiskustva zbog teških vremenskih uvjeta koje sam imao na Balkanijadi u Rumunjskoj. Sretan sam svakako, jer sam konačno danas dokazao da zajedno sa trenerom Tihomirom Jarnjevićem radim odličan posao. Ako nas vrijeme posluži, čekaju nas uskoro i reprezentativne pripreme. Ponosan sam jako!
Na današnjoj kontrolnoj daljinskoj regati uz Tina nastupili su prvi puta u disciplini dvojac bez Roman Romčević i Luka Ranitović. U konkurenciji od 10 rimen dvojaca seniora i juniora završili su na desetom mjestu u utrci na 8 km. Ova dvojica mladića su promijenili disciplinu te su iz dvojca na pariće prešli u dvojac bez, pa tako u sljedećem razdoblju očekujemo i od njih određene pomake, jer su zaista novi u ovoj disciplini, kao i u jakosnoj kategoriji juniora A.
Juniorka B Zara Cvitešić danas je također imala prvi put ovakav nastup u skifu i to na 4 km. Zara je uspješno završila utrku i pokazala da definitivno ima potencijala ukoliko će nastaviti ozbiljno trenirati u narednom razdoblju. Svoju utrku završila je na desetom mjestu, u ukupnoj konkurenciji od 12 djevojaka.
FANTASTIČAN DEBITANTSKI NASTUP TINA JARNJEVIĆA NA DALJINSKOJ REGATI OD 8 KM U ZAGREBU NA JARUNU